Telec Electronics

Informatie en producten voor telecommunicatie en electronica

Voor het aanbieden van onze VoIP Diensten werken wij samen met EnterpriseVOIP, een provider met jaren ervaring en de betrouwbare partner voor het MKB. Middels onze VoIP Diensten bieden wij u een uitstekend alternatief t.o.v. de bestaande analoge netlijn of ISDN2 (enkel en meervoudig) en de Primary Rate ISDN varianten ISDN15/20/30.

Wij leveren alleen VoIP Trunking welke, in tegenstelling tot een VoIP Cloud gebaseerde telefonie oplossing, een aantal voordelen biedt voor gebruik met kleine tot grote lokale VoIP installaties.

Zo betaalt u voor de vaste lasten maar € 4,95 per maand incl. 2 telefoonnummers, ongeacht het aantal gelijktijdige gesprekken.

Voor het aantal gelijktijdige gesprekken is de enige beperking de beschikbare Internet bandbreedte en de capaciteit van de aangesloten VoIP apparatuur. Zo heeft u met een Internet bandbreedte van 1,5Mbit upstream en 1,5Mbit downstream de mogelijkheid om, zonder extra abonnementskosten, 15 gelijktijdige gesprekken te voeren onder één en hetzelfde nummer (groepsnummer) of meerdere nummers (doorkiezer).

U heeft op deze manier een variabele ISDN-15 aansluiting, zonder de bijbehorende kosten, het is natuurlijk wel noodzakelijk dat de aangesloten VoIP centrale de nodige capaciteit heeft voor 15 gelijktijdige gesprekken (VoIP kanalen).

Indien u b.v. gebruik maakt van een KPN meervoudig ISDN2 aansluiting met twee NT1's en een groepsnummer (4 gelijktijdige gesprekken) levert dit u een besparing van € 63,37 per maand op. Bij gebruik van een standaard analoge KPN netlijn is de besparing nog altijd € 19,05 per maand ondanks dat u nu de mogelijkheid heeft om meerdere gesprekken tegelijkertijd onder een en hetzelfde nummer te voeren.

Een VoIP Trunk is alleen bruikbaar i.c.m. een telefooncentrale zoals de door Telec geleverde FONtevo centrales en FONtevo VoIP toestellen, een FRITZ!BOX en, indien u gebruik maakt van 1 telefoonnummer, de diverse Gigaset VoIP oplossingen.