Telec Electronics

Informatie en producten voor telecommunicatie en electronica

Welkom op de nieuwe website van Telec, hier treft u onze laatste product informatie en nieuwste producten aan.

Wij realiseren ons dat deze nieuwe opzet volledig afwijkt van wat u van ons gewend bent, maar de oude website heeft zijn diensten bewezen tot ver voorbij de pensioengerechtigde leeftijd.

Het heeft de nodige tijd in beslag genomen om tot de huidige opzet te komen, maar met deze nieuwe opzet zijn wij in staat om u beter te informeren en kunnen wij u versneld nieuwe producten, diensten en informatie aanbieden op het gebied van de Telecommunicatie en Elektronica techniek.

Omdat wij de website volledig in eigen beheer hebben ontwikkeld staan ons meer mogelijkheden ter beschikking op het gebied van optimalisatie en integratie, de nieuwe opzet is dus beslist niet zo statisch als de oude website en wordt op korte termijn verder uitgebreid.

Zo biedt de volledig vernieuwde webshop meer mogelijkheden en is zowel voor onze dealers en installateurs als eindgebruikers toegankelijk. Er is tevens gekozen voor een meer mobiel vriendelijke opzet, zodat ook gebruikers van een Smartphone sneller en eenvoudiger met onze site kunnen werken.

Wij vertrouwen erop dat de nieuwe opzet u meer mogelijkheden biedt als informatiebron en naslagwerk en dat u er met hetzelfde gemak gebruik van kunt maken als van onze oude website.