Telec Electronics

Informatie en producten voor telecommunicatie en electronica

Met de COMfortel® 3600 een High-End Android systeem telefoon met Touch-Screen, plaatst FONtevo zich wederom in de markt. Dit uitgelezen toestel is zelfs gelijktijdig te gebruiken als SIP systeemtelefoon voor de FONtevo VoIP centrales en als standaard SIP toestel bij een soft-PBX en IP-Centrex oplossingen.

Dit toestel brengt de revolutionare ontwikkeling van de Smartphone naar het bureaublad, inclusief een ongehoorde handsfree kwaliteit.

De keuze voor Android als besturingssysteem en het grote aanraakgevoelige display geven u het comfort van een Smartphone waarbij u het toestel middels Apps aan uw wensen aanpast.

Social Media zoals Facebook en Twitter laten zich net zo eenvoudig installeren als een streaming audo client, waarbij het volle geluid van de COMfortel 3600 tot zijn recht komt.

Als extra bedienelement is een bewegingssensor in het toestel opgenomen, zo kunt u een ongelegen oproep middels een handbeweging afwijzen (gebaarbediening).

Koppel eenvoudig de adresgegevens van uw GSM met die van de COMfortel 3600 en synchroniseer deze onderling middels Microsoft Outlook® of Google Apps Sync1.

Zodra uw GSM middels Bluetooth® met de COMfortel 3600 is verbonden registreert de COMfortel 3600 direct of u zich in de directe omgeving bevindt en leidt, bij afwezigheid, automatisch de oproepen naar uw GSM om.

De geïntegreerde telefoonbeantwoorder heeft ook de nodige intelligentie en detecteert automatisch of het een in- of externe oproep, een anonieme oproep of een oproep van de deurpost betreft en reageert dienovereenkomstig.

Tevens kan voor elk contact uit het adresboek een speciale oproepaanname ingesteld worden. Dankzij de geïntegreerde VPN-Client kunnen verbindingen vanaf werkplekken, zoals b.v. een kantoor thuiswerkplek situatie net zo veilig worden opgebouwd als middels een dedicated VPN router.

Met de lampveld uitbreidingsmodule COMfortel Xtension300 kunt u de mogelijkheden nog verder uitbouwen.