Telec Electronics

Informatie en producten voor telecommunicatie en electronica

Telec-tronica condensatorenVoor de verandering zijn wij achter de schermen druk bezig om ook de elektronica kant een plaats op onze website te bieden.

Dit is niet iets dat even snel geregeld kan worden, zeker niet omdat wij dit net zo interessant en duidelijk willen maken als ons huidige aanbod in de webshop.

Houdt deze ruimte dus in de gaten voor het laatste nieuws op Telec-tronica gebied.

Geheel in de trend van touch screens en ronde vlakken heeft Auerswald de zeer aantrekkelijke TFS-Dialog 400 deurintercom ontworpen.

Het ontwerp van de TFS-Dialog 400 is een werkelijk “Design Piece” voorzien van een volledig glazen front met sensortoetsen, waar de luidsprekers en microfoon goed beschermt en onzichtbaar achter plaats nemen en waarbij de in de rand geplaatste LED's een indirecte belichting van de direct omgeving van de intercom verzorgen.

Lees meer...

De Gigaset N720 IP Pro is, voor een groot gedeelte van onze dealers en installateurs, al weer een oude bekende, dus het werd tijd voor de firma uit Bocholt om een en ander te veranderen en te verbeteren.

De opvolger wordt de Gigaset N870 IP Pro en deze heeft meteen één opvallend kenmerk, het gebruik van losse basisstations i.c.m. een losse DECT manager komt te vervallen, de nieuwe Gigaset N870 IP Pro combineert nu beide functies. Voor ons een niet onverwachte keuze, de Auerswald IP1040 kende dit kunstje ook al.

Lees meer...

Vervelend, geen analoge netlijn beschikbaar maar wel een analoog randapparaat aansluiten?

Tegenwoordig niet zo'n groot probleem, via VoIP en een ATA is dat zo geregeld, maar wat als er nou ook geen netwerkkabel aanwezig is?

Je kunt het via WiFi en een ATA proberen, maar ja dat is al snel twee doosjes en het risico van een niet stabiele verbinding?

Kunnen we niet gewoon iets koppelen met ons bestaande DECT systeem?

Lees meer...

Al geruime tijd is ons gevraagd of het niet mogelijk zou zijn om naast de telefoniehardware ook een VoIP dienst te leveren die gegarandeerd met onze producten samenwerkt, zeker omdat VoIP nogal wat verschillen kent van provider tot provider.

Om aan deze wens tegemoet te komen is Telec een samenwerking aangegaan met EnterpriseVOIP, een provider met ruime ervaring en een betrouwbare partner voor het MKB.

Lees meer...

De Europese markt biedt een aantal voor en nadelen, één van de nadelen is dat het taalgebruik volledig afwijkt met dat van onze buurlanden. Om deze barrière te slechten zijn de producten van de firma Auerswald van een nieuwe merknaam voorzien en spreken wij nu van FONtevo.

U treft FONtevo dan ook als merknaam op steeds meer van onze communicatie producten aan, ook de webinterface van bestaande producten zal deze naam gaan vermelden na een firmware update.

Lees meer...

Ach iedereen kent ze wel, mensen die de mond vol hebben over hoe men het milieu moet redden, maar voor een eenvoudige bespreking of vergadering weten ze de auto of het vliegtuig toch wel te waarderen.

Misschien toch een idee om voor zo'n “belangrijke” bespreking of vergadering eens een vergadertoestel te gebruiken en de Auerswald COMfortel C-400 te overwegen?

Lees meer...