Telec Electronics

Informatie en producten voor telecommunicatie en electronica

Als B2B groothandel is Telec in deze vervelende tijden gewoon geopend om de ICT en Telecom installateur te ondersteunen.

Om de verspreiding van het Corona virus te voorkomen blijven wij de strikte maatregelen van het RIVM hanteren. Dit houdt in dat advies, support en ondersteuning alleen telefonisch of per e-mail kan plaatsvinden.

Het is niet langer mogelijk om even aan te lopen en uw bestellingen persoonlijk bij ons op te geven, maak daarom voor locale bestellingen dus gebruik van de telefoon of de webshop.

Mocht u alsnog een bestelling willen afhalen dan is het dragen van een mondkapje verplicht en u dient 1,5 meter afstand te bewaren.

Alle overige bestellingen worden via de normale manier verzonden, houdt er echter rekening mee dat de verhoogde drukte bij de transporteurs voor vertraging kan zorgen.

Telec doet al wat mogelijk is om u op een veilige manier te helpen en van de nodige producten en ondersteuning te voorzien.

Of het nu kantoorgebruik of de thuiswerkplek betreft, een USB headset biedt u de vrijheid van werken en het gemak van de aansluiting en communicatie keuze, geschikt voor iedere VoIP client, app of Skype.

Met een Poly USB headset heeft u echter niet alleen de beschikking over een USB aansluiting maar kunt u de headset ook gebruiken met de oude vertrouwde 3,5mm jack aansluiting.

Helaas is met de huidige crisis en de bijkomende grote vraag naar thuiswerk oplossingen het aanbod van headsets voor de telewerker nagenoeg opgedroogd.

Lees meer...

Geheel in de trend van touch screens en ronde vlakken heeft Auerswald de zeer aantrekkelijke TFS-Dialog 400 deurintercom ontworpen.

Het ontwerp van de TFS-Dialog 400 is een werkelijk “Design Piece” voorzien van een volledig glazen front met sensortoetsen, waar de luidsprekers en microfoon goed beschermt en onzichtbaar achter plaats nemen en waarbij de in de rand geplaatste LED's een indirecte belichting van de direct omgeving van de intercom verzorgen.

Lees meer...

De Gigaset N720 IP Pro is, voor een groot gedeelte van onze dealers en installateurs, al weer een oude bekende, dus het werd tijd voor de firma uit Bocholt om een en ander te veranderen en te verbeteren.

De opvolger wordt de Gigaset N870 IP Pro en deze heeft meteen één opvallend kenmerk, het gebruik van losse basisstations i.c.m. een losse DECT manager komt te vervallen, de nieuwe Gigaset N870 IP Pro combineert nu beide functies. Voor ons een niet onverwachte keuze, de Auerswald IP1040 kende dit kunstje ook al.

Lees meer...

Vervelend, geen analoge netlijn beschikbaar maar wel een analoog randapparaat aansluiten?

Tegenwoordig niet zo'n groot probleem, via VoIP en een ATA is dat zo geregeld, maar wat als er nou ook geen netwerkkabel aanwezig is?

Je kunt het via WiFi en een ATA proberen, maar ja dat is al snel twee doosjes en het risico van een niet stabiele verbinding?

Kunnen we niet gewoon iets koppelen met ons bestaande DECT systeem?

Lees meer...

Al geruime tijd is ons gevraagd of het niet mogelijk zou zijn om naast de telefoniehardware ook een VoIP dienst te leveren die gegarandeerd met onze producten samenwerkt, zeker omdat VoIP nogal wat verschillen kent van provider tot provider.

Om aan deze wens tegemoet te komen is Telec een samenwerking aangegaan met EnterpriseVOIP, een provider met ruime ervaring en een betrouwbare partner voor het MKB.

Lees meer...

De Europese markt biedt een aantal voor en nadelen, één van de nadelen is dat het taalgebruik volledig afwijkt met dat van onze buurlanden. Om deze barrière te slechten zijn de producten van de firma Auerswald van een nieuwe merknaam voorzien en spreken wij nu van FONtevo.

U treft FONtevo dan ook als merknaam op steeds meer van onze communicatie producten aan, ook de webinterface van bestaande producten zal deze naam gaan vermelden na een firmware update.

Lees meer...